Diensten

Diensten en tarieven

Alle prijzen zijn exclusief vervoerskosten (€0,35 /km).

 

Adviesconsult (aan huis of online)

Via deze weg help ik je graag verder als jij vragen hebt over jou huisdier. Dit kan gaan over welk dier nu juist bij jou past, de aanschaf hiervan, het optimaliseren van de leefomgeving, en nog veel meer. Gedurende één uur krijg jij van mij, mijn volle onverdeelde aandacht om al jou vragen te stellen.

Prijs: €50/uur

 

Gedragsconsult voor honden 

Bij een gedragsconsult kom ik graag bij jou ter plaatse. Dit zodat ik de hond kan observeren in zijn eigen omgeving, in vele gevallen zorgt dit ook voor het minste stress voor de hond en zijn baasje. Ook vraag ik op voorhand enkele video’s die jij thuis maakt van het ongewenste gedrag. In sommige gevallen kan mijn aanwezigheid het gedrag van de hond verstoren en heb ik toch nog een idee van wat jij meemaakt en bedoelt in de beschrijving.

Een gedragsconsult bestaat uit twee delen: een intakeconsult en een opvolgconsult.
Als eerste stuur ik jullie een vragenlijst. Hierna plannen we een eerste consult in van ongeveer 1,5 uur. Tijdens dit consult zal ik voornamelijk observeren en vragen stellen, maar jullie ook voorzien van enkele tips waarmee jullie dadelijk aan de slag kunnen. Na dit gesprek volgt er een uitgebreid verslag en een stappenplan. Hiermee gaan we aan de slag in het opvolgconsult (1 uur). Verder houden we de komende twee maanden contact via mail of WhatsApp.

Prijs: €140

Als er toch nog een extra consult nodig is komt dit op €60/uur.

 

Gedragsconsult konijn of andere knaagdieren aan huis 

Bij een gedragsconsult kom ik graag bij u ter plaatse. Dit zodat ik het dier kan observeren in zijn eigen omgeving, in vele gevallen zorgt dit ook voor het minste stress voor het dier en zijn baasje. Ook vraag ik op voorhand enkele video’s die u thuis maakt van het ongewenste gedrag. In sommige gevallen kan mijn aanwezigheid het gedrag van het dier verstoren en heb ik toch nog een idee van wat u meemaakt en bedoelt in de beschrijving.

Voor het gedragsconsult stuur ik u een uitgebreide vragenlijst. Hierna plannen we een consult in van ongeveer 1,5 uur. Tijdens dit consult zal ik voornamelijk observeren en vragen stellen en jullie al zoveel mogelijk verder helpen. Na dit gesprek volgt er een uitgebreid verslag en een stappenplan waarin alles nog een keer gedetailleerd uitgelegd wordt. Verder houden we de komende twee maanden contact via mail of WhatsApp.

Prijs: €85

 

Gedragsconsult konijn of andere knaagdieren (online)

Bij sommige problemen is het mogelijk dat het consult online plaats vindt. Net als bij een thuisbezoek krijgt u eerst een vragenlijst om op voorhand in te vullen met de vraag om enkele video’s mee te sturen ter verduidelijking. Hierna plannen we een online consult in van ongeveer 1 uur. Tijdens dit consult zal ik voornamelijk observeren en vragen stellen en jullie al zoveel mogelijk verder helpen. Na dit gesprek volgt er een uitgebreid verslag en een stappenplan waarin alles nog een keer gedetailleerd uitgelegd wordt. Verder houden we de komende twee maanden contact via mail of WhatsApp.

Prijs: €65

 

Koppeling/ herintroductie bij konijnen 

Bij een koppeling of herintroductie kom ik graag bij u ter plaatse.

Alvorens ik langs kom maak ik graag kennis met uw konijnen via een omschrijving en enkele video’s. Daarna krijg je van mij al de eerste stappen welke je zelf thuis kan toepassen alvorens we een huisbezoek inplannen. Hier kom ik langs voor het eerste echte koppelmoment. Dit duurt ongeveer 1,5 uur. Ik begeleid jullie mee in het koppelen en wat ik doe en zorg ervoor dat jullie stevig in jullie schoenen staan voor de volgende stappen. Verder houden we de komende twee maanden contact via mail of WhatsApp.

Prijs: €75

 

Oppas aan huis voor konijnen en knaagdieren 

Omdat een geschikte opvang vinden voor konijnen en knagers vaak een moeilijkheid is bied ik ook opvang aan huis aan. Dit zodat jou geliefde vriend niet door de stress moet gaan van een tijdelijke verhuis en jij relaxed op vakantie kan.

Alvorens jou vertrek maken we even kort kennis met elkaar en vertel je me over jou routine met je huisdier. Op deze manier wordt de routine behouden en merkt je vriendje zo weinig mogelijk van jou afwezigheid. Standaard spendeer ik 30 minuten aandacht aan jou dier. Dit gaat dan over het schoonmaken van het hok, verversen van eten en drinken en eventueel zorgen voor verse groenten, voerpuzzels of andere mentale bezigheid. Ook houdt ik nauwkeurig zijn gezondheid in de gaten en wanneer nodig neem ik contact op met jou vertrouwde dierenarts. Natuurlijk hou ik jou elke dag op de hoogte met een foto en een kort tekstje.

Als nodig kunnen er meerdere bezoeken op een dag worden gepland en op aanvraag haal ik voor jou de post uit en geef ik de planten water.

Heeft jou konijn of knaagdier extra behoeftes zoals het toedienen van medicatie? Dan kan ik jou zeker verder helpen met mijn achtergrond als dierenartsassistente.

Oppas aan huis voor andere huisdieren (exoten, vogels, ….) kan zeker besproken worden.

Prijs: €15/bezoek van 30min

         €7/extra dier

 

Vervoerskosten:

Deze worden berekend van mijn adress (Halensestraat 65, 3545 Zelem) tot bij jou thuis en terug aan €0,35/km.