top of page

Speelotheek voor dieren

Een speelotheek voor dieren is een plek waar huisdieren en hun eigenaren speelgoed kunnen lenen om te spelen. Het idee achter een speelotheek voor dieren is om eigenaren te helpen hun huisdieren te vermaken en te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd geld besparen op de kosten van speelgoed.

In een speelotheek voor dieren zijn er verschillende soorten speelgoed beschikbaar voor de dieren. Dit kan onder andere speelgoed zijn om mee te gooien, speelgoed om op te kauwen en speelgoed om mee te trekken. Door regelmatig het speelgoed te veranderen en af te wisselen, blijft het spelen leuk en uitdagend voor de dieren.

Een andere categorie speelgoed dat beschikbaar kan zijn in een speelotheek zijn denkspelletjes. Dit zijn puzzels of voerspeeltjes, waarbij huisdieren moeten nadenken om bij hun beloning te komen. Denkspelletjes kunnen helpen om de mentale stimulatie van huisdieren te verbeteren en kunnen vooral nuttig zijn voor dieren die veel tijd alleen doorbrengen.

Eigenaren kunnen ook advies vragen aan over welk speelgoed het meest geschikt is voor hun huisdier. Door het juiste speelgoed te kiezen, kunnen eigenaren helpen om de fysieke en mentale gezondheid van hun huisdieren te verbeteren.

Spin n Eat Meggie Diesel (8).jpeg

Hoe werkt het?

Een spel wordt steeds per week gereserveerd via het formulier. Je kan er voor kiezen om zelf een spel uit te kiezen of te vragen om hulp. Zo komen we samen tot de ideale match voor jouw huisdier.

Lcikin Layers Meggie Diesel (6).jpeg

Waar en wanneer afhalen?

Je kan ervoor kiezen om de spellen in een van onze afhaalpunten af te halen. De dag en het tijdstip worden samen besproken. Alsook een moment wanneer deze opnieuwe worden ingeleverd.

hide n slide 2.png

De spellen

De speelotheek biedt een brede waaier aan verschillende soorten spellen aan. Dit om aan de individuele behoeften van jouw dier te kunnen voldoen.

bottom of page