top of page

Speelotheek voor dieren

Een speelotheek voor dieren is een plek waar huisdieren en hun eigenaren speelgoed kunnen lenen om te spelen. Het idee achter een speelotheek voor dieren is om eigenaren te helpen hun huisdieren te vermaken en te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd geld besparen op de kosten van speelgoed.

In een speelotheek voor dieren zijn er verschillende soorten speelgoed beschikbaar voor de dieren. Dit kan onder andere speelgoed zijn om mee te gooien, speelgoed om op te kauwen en speelgoed om mee te trekken. Door regelmatig het speelgoed te veranderen en af te wisselen, blijft het spelen leuk en uitdagend voor de dieren.

Een andere categorie speelgoed dat beschikbaar kan zijn in een speelotheek zijn denkspelletjes. Dit zijn puzzels of voerspeeltjes, waarbij huisdieren moeten nadenken om bij hun beloning te komen. Denkspelletjes kunnen helpen om de mentale stimulatie van huisdieren te verbeteren en kunnen vooral nuttig zijn voor dieren die veel tijd alleen doorbrengen.

Eigenaren kunnen ook advies vragen aan over welk speelgoed het meest geschikt is voor hun huisdier. Door het juiste speelgoed te kiezen, kunnen eigenaren helpen om de fysieke en mentale gezondheid van hun huisdieren te verbeteren.

K9 connectable 1 (27).jpg

Wil je graag een item reserveren of aankopen?

Dankjewel voor je bericht, we nemen weldra contact op!

Hoe werkt de speelotheek?

De voorraad van de speelotheek bevindt zich momenteel op mijn werkadres in Genk. Wegens de verbouwingen op mijn adres in Zelem is het onmogelijk om daar de voorraad ter beschikking te hebben.

 

Afhalen van een spel kan steeds in Genk tijdens de openingsuren van 9u tot 18u30 van maandag tot vrijdag. Of bij reservatie in Zelem op een afgesproken moment.

De huurtermijn van een spel bedraagt telkens 1 week. Bovenop betaal je een waarborg welke overeenkomt met de aankoop/verkoopprijs van het spel.

Wil je zeker zijn dat je het spel naar wens hebt? Reserveer deze dan via de website of via mail.

Betalen gebeurt steeds bij het afhalen van de materialen. Dit kan zowel met cash, Payconiq of een QR code met de bankapp.

Ben je te laat, dan wordt een extra week huur aangerekend. Wanneer je een tweede keer niet komt opdagen  wordt het item beschouwd als aangekocht en vervalt de waarborg.

De items moeten schoongemaakt teruggebracht worden.

1.png

Adres

Halensestraat 65, 3545 Halen

Weg naar As 55, 3600 Genk

Gsm- nummer

0492 43 19 34

E-mail

Sociale media

  • Facebook
bottom of page